OVER ONS

Welkom bij Sanitair Design Center (SDC) Alkmaar.

Bij ons vindt u een showroom vol sanitair en tegels van hoge kwaliteit en top merken. Met onze vernieuwde & ruimtelijke showroom bieden wij voor ieders smaak een bron van inspiratie.

Met ons brede, afwisselende assortiment in design producten is er keuze voor iedereen. U kunt bij ons terecht als het gaat om producten van onder andere: Axor, Catalano, SaniJura, Primabad, V&B, Grohe en Geberit.

Wij staan klaar om samen met u een complete sanitaire ruimte in te richten volgens uw smaak en wensen.

U vindt de ingang naar onze showroom aan de Scheldestraat 8 in Alkmaar

Al jaren een begrip

Sanitair Design Center - voorheen Sanitair & Tegel Centrum - is al jaren een begrip in de regio. Dit jaar hebben wij ons complete showroom aangepakt en opnieuw ingericht om beleving en inspiratie op de eerste plaats te zetten. Met een ruim assortiment van de beste merken kunt u op uw gemak door onze ruime showroom rondlopen en ontdekken welke stijl bij u past.

Het aanzicht vanaf de Schermerweg in Alkmaar

Corona maatregelen:

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip

Vacatures

Wordt jij onze nieuwe collega? Bekijk hier onze vacatures.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30
en op zaterdag van 09.00 tot 16.30.

Bezoekadres

Scheldestraat 8, Alkmaar