SANITAIR

DE BESTE MERKEN

AXOR douchekraan (foto: AXOR)

Axor

Met meer dan 25 jaar ervaring is AXOR een toonaangevend merk voor kranen, douchekoppen en accessoires. Bij AXOR draait alles om perfectie. Pas als een product niet verder kan worden verbeterd in design en techniek is het maximale voor AXOR bereikt. Vol innovatie, zonder compromis en perfect.

Prachtige douchewand met natuursteen (Foto: Balance)

Balance

Sinds 1992 is Balance een mooi Nederlands merk met oog voor kwaliteit. Door de inzet van hoogwaardig maatwerk bied Balance voor elke badkamer een unieke oplossing. Als u uw douche wilt vernieuwen laten wij u graag meer zien van Balance in onze showroom.

Catalano vakmanschap in beeld (foto: Catalano.it)

Catalano

Sinds 1967 brengt Catalano keramische vakmanschap in wastafels en toiletten voor uw badkamer. Met Italiaanse stijl, design en hoge kwaliteit heeft Catalano diverse collecties ontwikkeld en vormgegeven. Wij laten u graag in onze showroom dit prachtig vakmanschap zien.

Duravit White Tullip (foto: Duravit.nl)

Duravit

Begonnen in 1817 (!) is Duravit een prachtig merk met eeuwenoude tradities maar bovenal kwaliteit! Met een compleet assortiment sanitair kunt u uw complete badkamer en/of toilet inrichten met dit mooie merk. Duravit staat voor expressieve details, hoogwaardige afwerking en doordachte technologieën.

EMCO kwaliteits accessoires (|foto: EMCO)

Emco

Sfeer zit vaak in de details. Emco ontwikkelt al bijna 70 jaar premium accessoires voor uw badkamer om hier uw sfeer in te brengen. Emco ontwikkeld exclusieve accessoires met hoge kwaliteit, design en functionaliteit. Zo kunt u elke dag inspirerend en ontspanning vinden in uw badkamer.

GESSI kranen (foto: GESSI)

GESSI

Kranen met stijl. Kranen die worden gebruikt en ervaren en vormgegeven worden met creatieve vrijheid. Die ontwerpt GESSI al 30 jaar voor hotels, spa's, jachten en wellicht jouw badkamer. Nieuwsgierig? Ontdek GESSI bij ons in de showroom.

Loopbath Not Only White (Foto: Not Only White)

Not Only White

Sanitair dat sereen, aanpasbaar én functioneel is. Waarmee jij je op je gemak voelt in jouw badkamer. Daar staat Not Only White voor. Sinds 2010 is Not Only White een prachtig Nederlands merk dat kwaliteit en onderscheidend sanitair op de markt brengt.

Novellini doucheframe (foto: Novellini)

Novellini

Een prachtige douchewand springt snel in het oog. Novellini ontwikkelt stijlvolle doucheframes en douchewanden. Een mooie douchewand kan de hele stijl van uw badkamer bepalen. Welke stijl kiest u?

Get up badkamermeubel (foto: Primabad)

Primabad

Een exclusief en Nederlands merk dat uitsluitend werkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij uw gebruiksgemak centraal staat. De badkamermeubels van Primabad zijn een aanwinst voor elke badkamer. Elk badkamermeubel van Primabad is gemaakt met hoogwaardig design, kwaliteit en functionaliteit.

Badkamermeubel Sherwood (foto: Sanijura)

Sanijura

Hoe fijn is het als u uw spullen mooi kunt opbergen in een prachtig badkamermeubel. Met het merk Sanijura kunt u dit. Elke stijl, kleur en vorm kunt u zelf bepalen en zo een badmeubel creëren die past bij uw smaak! Sanijuralaat u alles personaliseren. Daarnaast is Sanijura enorm gericht op de duurzame productie van badmeubelen. Al het hout dat wordt gekapt hiervoor plant Sanijura weer opnieuw aan!

Vola 111 serie (foto: Vola.com)

VOLA

VOLA heeft de kraan geperfectioneerd met uitzonderlijk vakmanschap. De eenvoud is door VOLA overal doorgevoerd. Dit zorgt voor een rustig en stijlvol element waar u dagelijks gebruik van maakt. U ontdekt het zelf in onze showroom!

Xenz Moniek XS (foto: Xenz)

XENZ

Een parel van eigen bodem. Met prachtige baden creëert Xenz een plek voor iedereen om tot rust te komen. Comfort en wellness komt samen in de baden van Xenz. In onze showroom vindt u diverse baden. Welke past in uw badkamer?

SANITAIR

Alles voor uw persoonlijke verzorging. Van mooie douchekranen tot comfortabele toiletten. Bij Sanitair Design Center vind u een compleet assortiment douches, baden, badkamermeubels, wastafels, toiletten en kranen. In onze showroom vindt u een uitgebreide en inspirerende selectie van kwaliteitsmerken om te bekijken.