SHOWROOM

Showroom

Sanitair Design Center heeft een veelzijdige, maar overzichtelijke showroom. Raak hier geïnspireerd door de verschillende stijlen, nieuwste trends en innovatieve producten op het gebied van sanitair. In onze showroom kunt u sfeer proeven en trends bekijken. Laat u verwonderen door de uitgebreide collectie wandtegels, vloertegels, sanitair en accessoires van verschillende kwaliteitsmerken.

Bij Sanitair Design Center kunt u baden in luxe. Daar zorgen wij voor met een groot en breed assortiment van internationale én nationale merken die van uw badkamer een ware beleving maken. Met onze jaren ervaring en kennis helpen wij u, tijdens een persoonlijke afspraak, om uw badkamer in te richten met de nieuwste trends, ontspannende beleving en geheel in uw stijl.

 

Corona maatregelen:

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

 

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

 

Dank voor uw begrip

IMPRESSIE

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag 10:00–17:30

Woensdag 10:00–17:30

Donderdag 10:00–17:30

Vrijdag 10:00–17:30

Zaterdag 09:00–16:30

Zondag gesloten

Bezoekadres

Scheldestraat 8, Alkmaar