Tegels

KWALITEIT TEGELS

Ontdek de mooiste tegels van de beste tegelmerken. Uw eigen ontwerp maken of ons complete collectie bekijken? Klik hier.

Bekijk ons aanbod en/of maak uw eigen ontwerp
Mozaïek van Motto by Mosa (Foto: Mosa)

Motto by Mosa

Van warme kleuren, rijke aardetinten tot een minimalistisch serene uitstraling. Mosa heeft een fantastisch stijl tegels die zeker passen in uw badkamer. In onze showroom vind u een mooie etalage van mogelijkheden. Laat u zich bij ons inspireren?

De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl. Laat u inspireren door de ontwerpers van Mosa en kom de collectie bekijken in onze showroom in Alkmaar.

Form serie

Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan uw woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

Grain serie

Voor deze serie lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als u goed kijkt ontdekt u de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze hebben vuil verhullend effect.

Mozaïek

Bent u op zoek naar een bijzondere accentwand voor de badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor u. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers.

Porcelanosa White Label

Porcelanosa White Label (VENIS)

De White Label serie van Porcelanosa (voorheen VENIS) is helemaal nieuw! Ontwikkelt in 2021 brengt Porcelanosa met deze serie puur- en helderheid in uw badkamer. White Label omvat een selectie energiekere tinten in combinatie met neutrale kleuren. Zo brengt Porcelanosa creativiteit in uw badkamer.

Nieuwsgierig? Ontdek deze nieuwe serie in onze showroom in Alkmaar!

Marble series van Douglas & Jones (foto: Douglas & Jones)

Douglas & Jones

Met een liefde voor design heeft Douglas & Jones 11tegelseries waaronder een zelfs met een perfect aansluitende douchetegel. Deze series bieden u een brede keuze uit de exclusieve collectie van Douglas &Jones.

Komt u ze ontdekken in onze showroom?

TEGELS

Tegels maken van uw badkamer of toilet een echte eyecatcher en zijn stijlbepalend voor de hele ruimte. Bij Sanitair Design Center hebben wij een uitgebreid assortiment van wand- en vloertegels. In onze vernieuwde showroom kunt u deze goed bekijken en gevoel krijgen welke tegel bij u past.

Ons aanbod omvat gebakken en natuursteen tegels. Elke materiaal heefteen andere werking en eigenschappen die onze medewerkers u graag toelichten.